Van het creëren van naamsbekendheid tot aan het belonen van personeel: een relatiegeschenk is effectief en multi-inzetbaar, maar het blijft belangrijk om een relatiegeschenk zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw doel. Met een helder doel voor ogen is de keuze voor een bepaald geschenk namelijk beter te bepalen. Lees waarom en wanneer u een relatiegeschenk kunt inzetten.

Creëer naamsbekendheid met een relatiegeschenk

Wanneer u naamsbekendheid wilt creëren op bijvoorbeeld een beurs, is het inzetten van een relatiegeschenk de kans om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. In tegenstelling tot andere marketingmiddelen dragen relatiegeschenken een emotionele waarde met zich mee, door het persoonlijk contact en het daadwerkelijk geven van een geschenk. Gaat u voor een relatiegeschenk voorzien van uw logo? Dan wordt uw cadeau niet alleen dankbaar in ontvangst genomen, maar ook nog beter onthouden.

 

Motiveer uw personeel met een bedankje

Behalve bij gelegenheden voor marketingdoeleinden kunt u relatiegeschenken ook inzetten om uw personeel te belonen. Omdat er bijvoorbeeld een target is behaald of omdat er een personeelslid een aantal jaar in dienst is. Worden er binnen uw bedrijf ook doelen behaald? Verzegel uw compliment dan met een relatiegeschenk: medewerkers die regelmatig een compliment of bedankje krijgen, zijn productiever en voelen zich meer betrokken bij uw bedrijf.

Versterk de relatie met uw klant of leverancier

Het geven van relatiegeschenken is binnen de meeste bedrijven een onderdeel van relatiemanagement. Het behouden van bestaande klanten en leveranciers is namelijk goedkoper dan het binnenhalen van nieuwe klanten. Heeft u een goede relatie met uw klant of leverancier? Het geven van een relatiegeschenk heeft daarop een positieve impact. Een cadeau waaruit blijkt dat u moeite heeft gedaan om iets voor de klant of leverancier uit te zoeken, is een cadeau dat lang gekoesterd zal blijven.

Bent u nog op zoek naar een relatiegeschenk voor uw klant, leverancier of personeel? Wij helpen u graag bij het vinden van een geschenk dat aansluit op uw doel. Neem contact met ons op via (0183) 51 02 76 of stuur ons een e-mail: info@snoepeilandhoogdalem.nl. 

Sorteer op

GRATIS WENSKAART

Vul bij het opmerkingenveld, bij het afronden van uw bestelling, een persoonlijke tekst in.

Wij voegen een dubbele wenskaart toe met envelop, met daarop de door u gewenste tekst.

SALE, 70% korting op kaarten!

Kaarten voor diverse feestelijke gelegenheden inclusief een feestelijke slinger van 3 meter!

NIEUW

Brievenbusdoos met snoep naar keuze!

Klein (300 gram snoep):     € 4,95

Groot (700 gram snoep):   € 9,95

ONLINE SHOPPEN

Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis. 

Altijd veilig betalen.

Vanaf € 35,00 GRATIS bezorging.

Onder € 35,00, € 6,95 bezorgkosten (Post NL).

Klantenservice: 

(0183) - 510276

 

© 2019 - 2022 Snoepeiland Hoog Dalem | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel